R-LINK Evolution

Tilsluttet erfaring

Kør med sindsro

Stemmegenkendelse R-LINK

Stemmegenkendelse R-LINK

Fra ratstyringen kan du ved et enkelt tryk styre direkte af stemmestyring starte en rute mod din destination, ringe til en kontaktperson i din adressebog eller fra opkaldshistorikken eller evt. starte programmet Coyote Series.

Læs mere

Renault driving ECO2

Renault driving ECO2

Med Driving ECO 2 kan du finde oversigten over dine ruter, dit eco score og råd til kørslen for en optimering af brændstofforbruget.

Læs mere

Kortsamling Tom Tom over Europa

Kortsamling Tom Tom over Europa

Kortsamling over Europa, som dækker 45 lande hvilket giver et stort overblik og fyldsgørende kort. Med et billede i høj opløsning. Opdatering kommer til R-LINK store via MY Renault op til 4 gange om året. Har du kortsamlingen over Europa i din nye Renault, som er forsynet med R LINK Evolution? Kan du benytte dig af 3 års opdateringer af kortsamlingen.

Læs mere

LIVE TomTom® services

LIVE TomTom® services

En fuld pakke gælder i tre år. Tom Tom-trafik i realtid, som dækker 99% af vejnettet. Mere end 350 millioner rutehændelser forbedres hvert år med en pålidelighed på 100 m og opdatering hvert andet minut. Får du snart leveret din nye Renault forsynet med R-LINK Evolution? Benyt dig af LIVE-service i 36 måneder helt gratis fra nu af. Med LIVE-services får du også vejrudsigten, der løbende bliver opdateret.

Læs mere

Indbyggede tilknyttede services

Indbyggede tilknyttede services

Benyt de programmer, der er tilpasset køremåden, som f.eks. e-mailprogrammet, med systemets læsning af e-mails samt programmet Coyote Series®, som fortæller dig om alle hændelser i realtid på vejen gennem Coyote-fællesskabet. Gå til R LINK store via MY Renault.

Læs mere

Brugervenlig 7" touch-skærm

Brugervenlig 7" touch-skærm

Berøringsskærmen fungerer med samme type teknologi som en tablet. Indbygget på harmonisk vis i instrumentpanelet. Skærmen er blevet testet for at være holdbar i det lange løb.

 

Læs mere

Køretøjer udstyret med systemet R-LINK Evolution

Har du brug for hjælp?

*obligatorisk felt