R-LINK Store

Udvid dine muligheder med tilsluttede tjenester. R-LINK store tilbyder en bred vifte af tjenester for at forbedre din oplevelse under kørsel.

Tager du til udlandet? Køb kortsamlingen til det land, du besøger, for at gøre din rejse nemmere.

 • Undersøg vores apps og tjenester til din bil
  Kørehjælps-assistenten Coyote

  Coyote til R-Link oplyser dig i realtid om fare og forstyrrelser på din rute ved hjælp af et fællesskab på over 5 millioner brugere i Europa: Både permanente og midlertidige farer, ulykker, trafikpropper, genstande på vejbanen…. Du kører mere sikkert og kan tilpasse din kørsel takket være meddelelser om farer inden for en rækkevidde af 30 km og en enestående pålidelighed! 

  Trafikinfo i realtid med TomTom

  Opdateres hvert 2. minut, det er den bedste trafikinformation på markedet. TomTom Traffic dækker 99 % af vejene. Nøjagtigt og pålideligt takket være de mange informationskilder, hvilket betyder, at du sparer tid på ruten. Dette er standard i 3 år på køretøjer udstyret med R-LINK, men du kan forny abonnementet i vores online butik.

  Kortsamling

  Hvert år ændres 15% af alle ruter i Europa. Kør af sted med ro i sindet: Opdateringer af kortsamlinger er gratis i 3 år efter køb af et nyt køretøj. Tager du til udlandet? Du kan købe kortsamlingen til det land, du besøger, for at gøre din rejse nemmere.

  Specifikke apps til kørsel på vej

  Se vores apps, som er udviklet for at gøre livet nemmere for dig: E-mail-app’en til R-LINK læser dine e-mails højt, så du ikke behøver at se væk fra vejen. Med Renault Assistance-app’en behøver du ikke at lede efter det nummer, du skal ringe til i nødstilfælde. App’en til de gule sider finder det nærmeste apotek og fører dig derhen. Det er ganske nemt! Installer dem i bilen via R-LINK Store.

  Jeg finder R-LINK Store

  R-LINK Store

  Opdatering af systemet

  Klik på knappen nedenfor for at opdatere dit R-LINK-system.

  Opdatering af systemet

Har du brug for hjælp?

*obligatorisk felt